10/29/2009

fiki fiki


-tarkan yeni albüm kapağında pamela anderson' la poz vermiş. tarkan genital bölgesini tutacakmış pamela da yanında duracakmış. fotoğrafçısı da madonna' nın da eski fotoğrafçılarındanmış. üç yüz bin dolar harcamış. tahminimce albümün adı fiki fiki tarzı bir şeydir. ucuz fotoşopçuluk yaptım ama eğlendim.

-üç haftadır gitmediğim bir dersim var. onun yerine 12' de kalkıp zuhal topal ile izdivaç karşısında patates kızartmalı falan bir kahvaltı yapmayı tercih ediyorum bebeğim. bundan bir beş yıl önce popüler kültürün tamamen dışında bulunan bir insanken ben, şimdi tam da göbeğindeyim. zuhal topal dişisini beğenmekten kendimi alamayışımın da etkisi yok değil. ne kadar güzel bir kadınsın sen ablacığım. ama çoktan başkasına yar olmuşsun yapacak bir şey yok. bu programı izleyip artık sosyal analiz yapıyorum mu dersiniz, belli bir yaştan sonra insanların ne gibi hallere düşebileceklerini merak ediyorum da ondan mı bakıyorum derseniz deyin bir bahane bulursunuz artık. dün kadının birisi 70 yaşında bir adama talip oldu, formatı hepiniz biliyorsunuz ben televizyon izlemem iğreeaannçç tribine girenleri ayrıyetten öpüyorum da işte adam böyle çok ısrarcı falan oldu ve kadın talip olduğu adama tamam amca gelicem yarın dedi. amca dedi.amca.

-insan hiçbir zaman ben asla.. gibi cümleler kurmamalı. yaşadım, yaptım, yapıyorum ondan biliyorum.

-rihanna çok pis geliyor. demedi demeyin the wait is ova' nın 30 saniyelik promosuna tıklayıp duruyorum. o değil de yaşıtlarımız neler başardı yahu!

-tatilleri mükemmel değerlendiren bir insan olsam ya ben. onun için her zaman dediğim gibi önce insani saatlerde kalkabilmeyi öğrenmem , günün yarısını yememem lazım. bir de üstüne saatleri geri falan alıp duruyorlar ki ona ayrıca kılım. rahat bırakın şu saatleri. erkenden kararan bir hava beni üzüyor, yıpratıyor.

-şu an kendime şekersiz yeşil çayı seviyormuşum numarası yapıyorum. sabah da kahvaltıda maydanoz yedim. çünkü c vitamini bakımından çok zengin. ne sandın. domuz gribine bitkilerle savaş açtım, bünyemi çok sağlam tutuyorum. dün haberlerde çıkan adamın dediğine göre mısır bamyası kökünü kaynatıp içecekmişiz de o biraz kasar. mısırın bamyası nedir ya. iç bulandırıcı.

-domuz gribi yüzünden kapalı okullardaki ders kaybı için televizyon karşısında eğitim veriyor ya trt. haberlerde gördüğümüz üzere çocuklar evlerinde önlük ile ekran karşısındalar. bence hiç anlamamışlar. çok gülüyorum.

3 confession:

Cansu | 31 Ekim 2009 04:38

perşembe günü ben de zuhal topal'ı izledim. kadınlardan biri yurdumuzun doğusundan gelen bir rüzgar ile gayet masumane bir sesle "işte ben de bu yüzden zuhal topal'la İNZİBATA katıldım." diye bitirdi sözünü. sonra iki arkadaş geldi, beraber evleneceklermiş. bence bir hayli eğlenceliydi, en azından sosyal deney gibi izlenebilir. artık ben de derslerime gitmeyip onu izleyeceğim. bence doğru yoldayız. evet.

Cansu | 31 Ekim 2009 04:39

ayrıca önce yanlışlıkla alttakine yorum yaptım. çok şaşırtmacalı bir blog bu.

nk | 31 Ekim 2009 14:57

yorumlar artsın diye çeşitli hileler, katakulleler..(böyle mi yazılıyor ki bu =)

zuhal topal ile inzibatı seviyorum evet. sosyal analizmiş gibi meğerse.