7/14/2010

Küçük sırlar ya da ay sürekli babaannesiyle takılıyor


"sinem kobal' la oyunculuk öğreniyoruz vol n." ya da " biz de isterdik gece moralimiz bozulunca rahatça yüzme havuzunda viski dikerek efkar yapabileceğimiz lisede okumayı."

tanıtımı çıktığından beridir ara ara bu diziden bahsediyoruz. bu bakımdan ilginç baya. bir türk dizisi tanıtımıyla ilgi çekmeyi başardı ilk kez. tabi bunda türk işi gossip girl yapıyoruz iddiası önemli rol oynamaktaydı. sırf bu merak yüzünden karakterler göründüğü andan itibaren kim kimdir muhabbeti vardı. yalnız onların hepsi boşunaymış yahu. keşke gossip girl çakması olsaymış bu dizi. gossip girl'in türk versiyonuyuz iddiasını tek ciddiye alan sinem kobal olmuş. serena'nın sekse her an hazırım manasındaki alt dudak ısırma tribini çok iyi kapmış. dizinin neresinden girsem şaşırıyorum şu an. ayşegül rolündeki arkadaş ise acemi cadıdaki şapşal haliyle fena harcanmış. bir kırmızı ruj ve dalgalandırılan saçlarla bir anda vamp bir kadına dönüşmüş. bence blair olsa olsa bu kız olurdu. ama değil galiba. doğulu ailesi ise hande'nin ekmeğini yemeğe devam ediyor. ne ekmekmiş arkadaşım. kadir doğulu , nam-ı diğer romiyo, oyunculuğu terfi ettirilmiş. hem de büyük oynuyor. su sevgili olmadan elini bile vermezmiş falan. işte ben buna dizilerde cesurluk açılımı derim dostum. nereden nereye. kuaför kayınçonun yönetmenlik yapması ile eşdeğer. bir de kadir doğulu, benjamin button' ın iksirine mi sahiptir nedir, en çıtır o görünmekteydi içlerinde.
öte yandan yurdum dizisi bir insan lisede ne büyüklüktedir bu ayrımı yapamıyor yıllardır. her ne kadar bu ekolde en başı çeken tamamı kel insanlardan oluşan lise dizisi arka sıradakiler olsa da, sinem kobal'dan tut burak özçivit'e kadar herhangi birinin lisede olması ihtimali, bu dizinin gossip girl' in eline su dökebileceği ihtimali ile aynı bence.

"kimseye benzemeyen ve herkes gibi olanların ve kimse gibi olmayanlarınfşsdilfsdişf herkese güvenenlerin ve yalnızca ikinci kerede düşününenlerin hikayesi."
"bir insan ya başarılı olur ya zeki" alıntı yapma isteğime direnemiyorum.

dizide bir de sezen aksu aksanıyla konuşan kız var. [ neden katlanıyorsun bunlara diyordu. ayşegül'e yalaklanan kız]

bir de müzikleri diziyi çok taşıyor. atiye-kal özellikle cuk oturmuş.

tüm bunlarla birlikte bu dizi, ben izleneceğim diye bağırıyor. o ayrı.

bir de zenginler twitter' a kısaca tivit diyorlarmış {tivitte yazdı gibi} . şeker parçaları.

0 confession: