4/06/2010

burası kadın osuruğu koktu



bugün okul çıkışında, taksime doğru yürürken yanımızdan geçen bir adam şöyle bir cümle kurdu:
"burası kadın osuruğu koktu"

bu adama bunu dedirten bilinç altı bize ne diyor?

a- vücut gazları üzerine bir workshop'a katılmış.
lisans eğitimi sürecinde bir derste kendisine verilen bu görev üzerine çalışırken konunun ilgisini çektiğini fark eder ve bu alana yoğunlaşmayı düşünür. çalıştıkça bakar ki aradığı şey budur. yükseğini bunun üzerine yapacaktır. günlük hayatta, pratik yaparak geleceğini daha da parlatmaya çalışan birey; gittikçe daha iyi sezgilere sahip olmaktadır. bu durum kendine olan güvenini arttırmaktadır.

b- fetişi var.
ne o şaşırdın mı?! neler yok ki bu da olmasın. deri ayakkabı yalayanını mı ararsın, ayak takıntılılarını mı ararsın, eşyalarla sevişenini mi ararsın. fazla nip/tuck izlemenin yan etkisi ve oluşturduğu gaz üzerine farklı bir fetiş arayışına giren birey, bunu bulmuştur. gül koklar gibi burundan, mum üfler gibi ağızdan. oohh,mis.

biliyorum ki sen soğuk kış gecelerinde yorganın altında osurup sonra kafasını içeri sokan ya da yorganı ani bir hareketle açıp yüzüne çarpan sıcak havadan hoşlanan insanla aynı insansın.

c- algısı açık.
helal sana be amca.

d-ayrıntıcı.
ben kadın anatomisine öyle bir hakimim ki diyor arkadaşına, üreteceği gazı açık havada bile seçmekte zorlanmam. çok kadın tanıdım imajı çiziyor alttan. şeytan ayrıntıda gizlidir sevgili amca, yola devam.

e-öküzün önde gideni.
ama komiksin, beni çok güldürdün.

3 confession:

Adsız | 6 Nisan 2010 00:59

yorum yapıcaktım yapmıcam ya.. gozumden yaslar burnumdan havyarlar geldı uzerıne soz soylenemez bu yargıya varabılen bı ınsanın bılıncaltı ancak bu denlı guzel ırdelenebılırdı. bu yazı perfecto.

Adsız | 6 Nisan 2010 21:30

neden bu resim? :)

Adsız | 6 Nisan 2010 22:32

yazar bu resimle, kadınlar osuruk böceğidir demek mi istedi? acaba..