9/10/2009

yarı-depresif


-facebook'a dizüstü bilgisayardan sonra, masaüstü bilgisayarda girince resmen dengem kaydı. enine geniş ekrandan sonra daha iri bir ekranda o ekrana yayılış falan, resmen yabancılaştım.

-hidayet türkoğlu, sürekli ' nuri ' desin. ipod' uma koyup repeat one' ı işaretlerim.

-hani bilgisayardan harici bir elektonik cihazı güvenli olarak uzaklaştırsan bile sökünce bir ses çıkıyor ya 'dı-dın' tarzı. işte o her seferinde bende bir suçluluk duygusu yaratıyor. halbuki biliyorum o ses nerden kapatılır. ama kaldırmıyorum da, çelişkim burda.

-dün futbol milli takımı tüm hayat sevincimi sömürdü. resmen bi gece önce _afedersiniz_ kerhaneye gitmiş gibiydiler. bu heriflerin başındaki adam ayda 110 milyar maaş alıyor. hayat hiçbir zaman adil olmadı.

-2007 kasımdan beri facebook hesabım var. şu anda o heycanı ve samimiyeti tamamen kaybetmiş durumdayım. o zaman kapat ne kasıcan diyebilirsiniz. bilmiyorum onu bile yapasım yok. her şeyi sildim. ilgi alanı falan gözdeler fotolar hepsini yok ettim. gerekli gereksiz birsürü insan listemde. tek tek onları silip, milletin tribini çekeceğime kendimce bunu uygun gördüm. kız olmasam da aydönümü yaşamanın ne olduğunu bazen cidden yaşayarak anlıyorum. bi doyumsuzluk, bi tüketme, bi yabancılaşma. geride bıraktığın her şeyin hızla tükenmesi, geleceğin süper umutlarla dolu olmaması, gitgide hayatında daha az birileri olması, olanların kendi hayat çabalarında yorgun düşüşlerini görmek. her umutla şevkle başladığın şeyin tükenmesi..maymun iştah değilim; insanların bu tavırları beni yıpratıyor hep. insanlar diyip de kendimi aklamak da değil amacım, bu özensiz insanlar olmasa mı hiç..bilmiyorum.

-697 takipçisi olan bloglar var. ben ne mi yapıyorum, bu bloglar güzel gibi görünse bile okumuyorum. evet, bu şekilde kendi çapımda dengeyi sağlamış oluyorum. ben bu blogu niye yazıyorum, bazen hiç bilmiyorum. sinsi gibi tepkisiz de olsa_ben değil anket söylüyor_ bikaç okuyanım var diye sanırım. öyle, biraz da self mastürbeyşın.

3 confession:

Cansu | 10 Eylül 2009 19:45

tamamen aynı şekilde hissediyorum. söyledim de ne oldu bilmiyorum gerçi, sadece söyleyesim geldi işte.

nk | 10 Eylül 2009 23:33

yok yok iyki söyledin.. yalnız olmamak güzeldir.

Betül Ç. | 13 Eylül 2009 16:27

izlediğimi göstermeden izliyorum nazım dont worry ama seni sayfama eklemek için izliyor olucem