9/13/2009

sonuçta


-beşiktaşı pek güzel yendik yazmadan edemiycem. net bi galibiyet sonuçta..3-0

-basketbolcular veya futbolcular, ne kadar başarılı da olsalar, doğru düzgün konuşamıyorlar. ve çok fazla 'sonuçta' diyorlar. bi tarz ön şart gibi bişey sanki. bi konuşma mülakatı, kendini ifade edebiliyor ve sonuçta' yı çok az kullanıyorsan baştan kaybediyorsun.

-bunu da yazınca aklıma şey geldi, hani hocalar çok sever; " o kadar komik olan neyse, anlat da hep beraber gülelim".. bu da hoca olmanın ön şartıymış meğer.

-wireless olan mouse' umun usb' ye giren zımbırtısının üzerine oturmak vasıtasıyla kırdım ve çürüğe ayrıldı. neymiş, kablolu mouse forever' mış. nasıl oturdun onun üstüne diye düşünenler, sizi öpüyorum.

-kavak yelleri' nde aslı' ya sevgilisi ölünce ege tıp'a geçiş yapma hakkı verilmiş sanırım. tıp fakültelerinde belki son sınıfta böyle bişeyler vardır bilemiyorum ama yoksa bu kadar da bariz bi nokta atlanmaz yani.

-uykusuzda, memo tembelçizer' in davulcu hayko cepkin çizimine bayılızladım.
-bugünlerde içimde bi twitter heycanı var. klasik temadaki mavi renk seçimi o kadar başarılı ki sadece o yüzden bile sevilesi. beni kim takip eder o kadar anlık bilmiyorum o yüzden şu an sade takip boyutundayım. çok eğlenceli olanlar var;

5 confession:

Adsız | 13 Eylül 2009 01:34

-aklıma şey geldi, hani ...
anlatım şeklini yirim (=

mimmerve | 13 Eylül 2009 02:17

güzel cümleler bunnar :-)

Cansu | 13 Eylül 2009 03:36

:) geçen gün okuduğum "yarı-depresif" başlıklı blog yazının üzerine iyice motive olup facebook accountumu kapattım, kesmedi twitter accountımı da kapattım. ama twitter şeker, haklısın. kapatmasaydım izlerdim seni, kısmet.

ve aslı da kesin arkadaşlarıyla barışınca istanbul'daki okuluna geri döner. mantıksızlıklar silsilesi...

ps: kablolu mouse candır.

Betül Ç. | 13 Eylül 2009 16:16

önşart diyince aklımdaki önşartı söyliym üstten proje almanın önşartı ff e düşmüş.kalsan da devam ediyosun sonuçta öğrenciler için daha iyi ne olabilir ki sonuçta

nk | 13 Eylül 2009 21:07

bunlar güzel şeyler sonuçta! =)