9/16/2009

J ve diğerleri


-Rıdvan dilmen' in saçını ortadan ikiye ayırası var. ama saçın, ayrılası yok. saça takılmaktan yorumlarına konsantre olamıyorum, halbuki harika yorumcu.

-Hayatım elektronik eşyalarımı şarj etmekle geçiyor.

-Mert Nobre ve Kemal Doğulu' nun ardından şimdi de Gökhan Türkmen' e benzetildim. ne lastike tipim varmış.

-Gökhan Türkmen demişken, tv'de denk geldim İntizar bu adamın şarkısı 'büyük insan' ı yeniden yorumlamış. yahu şarkı daha yeni, ne ara cover'ladınız. bu ivedi cover'lama işi hep saçma gelir bana, bunun en saçma örneklerini başarılıyla verenler arasında daha şarkılar piyasadayken bi de kendi söyleyen kibariye ve doktör şarkıcı ferhat göçer de var. biraz zaman geçsin, sonra yine cover'layın. nedir bu aceleniz kuzum.

-j ne havalı öyle. scrabble' da 10 puan falan. jimnastik ise son adım gibi.

-ara ara çocukluktan şeyler esiyor aklıma. birinci sınıfın sonlarına doğru öğrendiğimiz bir fiş vardı. fiş. ben fişleri çok severdim. onları kelimelere ayırmak için keserdik. keseler falan vardı.
neyse soru işaretini öğretme amaçlı bir fiş vardı a dostlar hatırlar mısınız ; 'birol ablan evi süpürmüş mü?' ..aklımı almıştı benim. o ne havalı sözler bütünüydü öyle. bu fişten sonra süpürgelere farklı gözle bakmıştım, hatırlıyorum.

-son olarak, ttnet sana kılım. bu gönül ister bloguyla arasına engeller konmasın.

1 confession:

Unknown | 8 Kasım 2009 16:01

Işık Ilık süt iç hatırlıyorum ben .. I harfini öğretmek için bu kadar kasılmamalı genç beyinler bence... hep karıştırırdım ben! lanet!