2/02/2010

aforoz '4


allah aşkına, bakın yalvarıyorum. bu adamın çektiği filmlere kim gidiyorsa gitmesin. türk sineması dendi. çeşitlilik dendi. sayı arttı iyi oldu dendi, kabul. ben de gidiyorum, seve seve takip ediyorum. ama şafak sezer maalesef ki olamıyor. bu tip filmler nasıl izleniyor, izlenmesini bir kenara bıraktım böyle bir film nasıl çekiliyor ya da bazı insanlar nasıl bu filmlerin bir parçası olup gururla arkasında durarak altına imzalarını atıyorlar anlamam mümkün değil. böyle güya yabancı yapımlarla dalga geçtiğini sanmalar, efendim bir takım komikli şakalı film isimleri.. bu adam yalnızca vodafone reklamlarında oynasın, hatta daha da özele indirgemem gerekirse; yalnızca hakkı devrim taklidi yapsın. asla ama asla film çekmesin!

2 confession:

Betül Ç. | 2 Şubat 2010 19:38

+10 larla katılıyorum. paranıza yazık teevizyonda bile izleyemedim hiçbir filmini vakte de yazık.vodafone reklamlarında da itici değil miydi ki?

nk | 2 Şubat 2010 21:50

ben hakkı devrim taklidi ile çok eğleniyorum. özellikle vodafone' nun kendi reklamları ile dalga geçtiği reklamlardaki performansı.