12/24/2010

zincirleme blog tamlaması


önce mika'nın yazısı
sonra;black' in cevabı


-rotring, -son derece overrated- arkasına basınca ucu olağanca şuursuzluğu ile yanlış ölçüde çıkaran markadır benim gözümde. ideal ölçüde uç çıkarması için illa diğer elinden yardım almak gerekir. yalnızca arkasındaki sivri silgisini severim detay şeyleri silmeye yaradığı için. bir de rot-r-ing , bu aradaki r'nin varlığını öğrenmek zamanında tüm arkadaşlarım arasında şok etkisi yaratmıştı. şimdi düşününce roting ne ya oluyor insan.

-lisede ben de penguenlerimin katlanmasına şiddetle karşı çıkıyordum. hatta ilgili yazı.  hatta geçende annemler yeni eve taşındılar, annem alttan alttan o penguenleri napçaz yaa atsak mı ki nolcak ki onlar ki falan derken aklından bile geçirme bebişim dedim. ya şimdi o katlanmama hadisesini düşününce kendime bile fazla geliyorum, ne gerek var öyle gerilimlere. artık almıyorum bile mesela.

-yılbaşının sahte atmosferini ben de birisi sayesinde çok sevmeye başladım.

-yogi mi? daha neler. bu arada spor veya birtakım sağlıklı hayat guruluğu konusunda kesin ve net kararlar alıp bir şeylere para yatırmadan önce çok kere düşünmek lazım derim. zira haftalardır spora gidemiyorum ve resmen sırtımda yük olmaya başladı.

-liseli kızların tek problemi tercih ettikleri aksesuarları değil bence. hepsi çok hormonlu. yalnız kızlar değil hepsi öyle gerçi. bildiğin kocamanlar. allahım yanlarından geçiyorum bin inivirsite sın sınıfım yæ şeklinde. büyükler eskiden derdi de inanmazdım.
erkeklerde de nike' ın elde taşınan minik spor çantasından(kocaman makyaj çantaları gibi duran) taşıma modası var.

-bence tasarımcı olmanın belasını versinler. nisan ben tasarımcı gibi hissetmiyorum kendimi? ayrıca bu dönem ciddi ciddi öğrendiğim tek ders, akustik. neden? çünkü hoca çılgınlar gibi yoklama alıyor. o yoklamanın sıkıntısıyla her derse gitmişim neredeyse. okula yeni başladığım zamanlarda, bence bu yaşa gelmiş bir insanı yoklama zoruyla buraya dikmeye çalışmak çok talihsiz ve başarısız gibi büyük büyük laflar ediyordum. kendime demet'ten alıntılıyorum; "burada tecrübe konuşuyor."

-astroboy, geri dönmeyeni dövüyorlarmış.

3 confession:

astroboy * | 26 Aralık 2010 14:28

beni müskül durumda birakiyosunuz ama :)
http://jahaa.tumblr.com/ burdan devam edicem gibi görünüyo. sevgiler.

imsolate | 9 Ağustos 2011 16:57

benim de buna benzer başlıklı bir blog yazım oldu. çok üzüldüm burada görünce, bir telif sorumluluğu hissettim adeta, seninki daha önce bir tarihe ait olduğu için. gidip başlığımı değiştireceğim.

imsolate | 9 Ağustos 2011 16:57
Bu yorum yazar tarafından silindi.