9/22/2010

bence hepimizin cine5'ten öğreneceği bir şeyler var


yanlış mıyım. mesela ben. en kötü anlarımda aklıma cine5'i getiririm.
çok uzağa gitmeye gerek yok aslında. ne biçim de kanaldın sen cine5. bir kere maçlar sendeydi. maçları kaybetmeyeceksin arkadaş. o gitti mi şifreli kanal falan tın. sonra playboy yayını vardı. az genç feda olmadı o uğurda. neslin yarısı astigmat oldu. oz gibi bir diziye sahipti. bir nevi şu anın digiturk'u ile cnbce karışımı bir kanalıydı. o zaman yabancı dizi bize çok daha uzak bir kavramdı. bir de bu durum içinde oz' u yayınlıyorsun, internetten dizi izlemek diye bir şey yok onu bırak internete en iyi ihtimalle tıkı-tıkı-tıkı sesi eşliğinde bağlanabiliyorsun.
şimdi ise kanal listesindeki herhangi bir kanal, asla bir kanal d show tv olamayacak bir kanal. zap yaparken bile ilgi çekmeyen bir kanal. yani kanallar arası bir ilişki olsa şu an cine5' in kankası gala tv olur anca. öyle diyeyim ben size.

liseden bir kızın annesinin sözüyle bitirmek istiyorum yazımı; "mercedes' ten inip megane'a binecek kanal mıydın sen cine5?"

2 confession:

batu | 22 Eylül 2010 21:46

tatlı bi süpriz bu yazı =) Oz'u izleyen artından Playboy yayınında,ilk maksimum bi kaç dakikada-o karıncalar düşmeden ekrana- pre-ejaculate 'e tohumlar ektik biz 88'liler ;)
nerden geldi aklına bunu yazmak ilahi N.K =)

nk | 22 Eylül 2010 23:58

zaplarken ıbıdık bir programlarına rastladım. hallerine üzüldüm :]