11/29/2009

UGG, aydınlanmadır


-kuşkusuz ki ugg aydınlanmadır. genel olarak çevremdeki erkeklerin bu botlar hakkında düşündüklerini biliyorum ve şimdiye kadar beğenen bir erkek görmedim. bu sebeple rahatça söyleyebilirim ki; kızlar, karşı cins için değil yalnızca kendi aralarındaki rekabet için giyiniyorlarmış.

-şu an dünya üzerinde en merak ettiğim şeylerden biri youtube' a videoları kimin koyduğudur. çok hızlı konuyor ve ayırmaksızın her şey bulunabiliyor. herkes bu kadar gönüllü olamaz bence youtube' ın video koyma çalışanları vardır. evet.

-markalar, tasarımlarının üzerine kuruluş tarihlerini basıyorlar ya hani, önemli bir karizma unsuru. tırt bir yılda kurulduysanız tırt bir marka olmaya mahkumsunuz. misal, 1959. bir düşünün, olamıyor.

-şehirler arası yolculuk, uzun bir süreç ama rahat bir şekilde küçük parçalara bölebilirim. mola öncesi anlar- mola sonrası anlar. mola öncesi olan zaman diliminde hele de molaya biraz yaklaşmışsak istediğimiz gibi coşabiliriz, istediğimiz gibi sıvı tüketebiliriz. o gergin otobüs koltuğunda otobüs sarsılacak mı stresi içinde bardağın yarısına kadar konmuş sıcak sudan medet umarak kahvemizi yudumlayabilirz fakat; mola sonrasında çok temkinli olmalıyız. çünkü diğer molaya olan en uzak andayız. çocukken, çişimi tutamayıp da 2 katlı otobüsü durdurmuşluğumuz vardır.

-çok uçak seyahati yapan bir insan değilim. fakat uçakta gelen domates suyu içme isteği nedir. normalde kimin aklına geliyor domates suyu içmek. fakat uçakta kutu kutu domates suları tükeniyor, değişik.

-kuşkusuz ki ipod' u ceketimin sol cebine koymuşsam, telefonumu pantolonumun sağ cebine koymalıyım. bu ikisi ya da diğer ikili eşyalar arasında çapraz bir etkileşim olmalı. ikisi aynı tarafa konamaz, olabilemez.

-okan bayülgen' e müthiş lafı yasaklansa hiçbir şey konuşamayacak diye geriliyorum. tıkandıkça mütişş diyor. ve herkese diyor, okan' ın elitist tavrına geri dönmesini istiyorum. herkese mütişş deyip durmasın, her reklamdan her seslendirmeden o çıkmasın.

-Tarantino, kuşkusuz ki çağımızın en önemli yönetmenlerinden. fakat; didem erol sağolsun adam gözümüzde mahsun kırmızıgül' den farksızlaştı. o ilişkilerinin gözümüzün önünde olması, tarantino' dan magazin haberlerinde bahsedilmesiyle o kadar kill bill' ler, pulp fiction' lar kimlik kaybına uğradı. türk halkı için, tarantino yalnızca didem erol' un sevgilisi haline geldi.

3 confession:

busra m. | 29 Kasım 2009 21:22

bence "harikulade" kelimesi de yasaklansa okan bayülgen intihar eder, yalnızca müthiş değil. bir de sürekli kızından söz eden bir adama dönüşüyor. fazla evcil bir imaj onun için:/.

mika | 29 Kasım 2009 22:54

didem erol değil mi o? :)

nk | 29 Kasım 2009 23:37

- evet harikulade & mütişşş. (: baba olmak değiştiriyor insanı demek ki ona ne desem bilemedim.

-hemen bir hata bulayım tavrını sezmedim değil. şaka şaka iyi oldu düzelttim hatayı. tespitim didem uzel' le olsaydı da doğruydu o ayrı.