11/17/2009

Tuhaf


-ezel diye bir dizi var. ben izlemiyorum. dün akşam denk geldiğim esnada bir adam boş bir otoyolda arabanın içinde delirmekteydi. asıl önemli ve ilginç olansa bu esnada arka planda skunk anansie çalması. bangır bangır rock'n roll. şarkı da charlie big potato. bu şarkı ile gençlik (!?) yıllarımdaki bir şebnem ferah konseri öncesinde tanışmıştım. güzel şarkıdır kendi tarzında efendim. amma ve lakin şarkı o dizide şu üstteki fotoğraf gibi durmuş.

- yahoo grupları olayı bir üniversite klişesidir. evet. aksini kabul etmiyorum. mailler yazılıyor gruba dahil olunuyor ve sonra hiç. hiçbir işe yaramıyor. yavaş yavaş azalsın.

-tuzsuza çare var. bu yemek klişesi de azalarak bitsin.

-ingiltere' de psas hastalığına yakalanan, michelle thompson( 43) isimli kadın günde üç yüz kez orgazm oluyormuş. 300. bu kadını kimse konsantrasyon problemi yaşıyor diye suçlayamaz. ama beni suçlayabilirler, haklılar da. şimdi komşusu ile evlenmiş ve günde on kez sevişiyorlarmış. rahatlamış kadın. işte bir gün hayata bu kadının gözünden bakmak istiyorum. yalnızca bir gün ama. çok çılgın bir deneyim olmaz mı?

-bayılıyorum kurban bayramı klişelerine. yaklaştıkça her yerde türemeye başladı yine. haberlerde gördüğüm bir promosyona göre, bir danayı alana yedi tane koç hediye eden bir adam var. dana baya iri. adamlar bu tanıtım çekimi öncesinde kafayı biraz çekmişler sanırım. hayat onlara çok güzel, belli çünkü. böyle koçları dananın tepesine falan oturtuyorlar. biraz zaman ayırıyoruz ve görüntüyü kafamızda canlandırıp huzura eriyoruz.

-bugün türkçe sınavında dilin gücü üstüne bir makale yazmamız gerekiyordu. hocaya resmi bir şey mi olması gerekir diye sordum ve hayır cevabının akabinde buraya yazar gibi yazdım. yaptım bunu.

-son olarak katy perry' nin mtv unplugged albümü bugünlerdeki keyfim. özellikle I kissed a girl çok tatlı olmuş.

2 confession:

Betül Ç. | 18 Kasım 2009 00:26

öğretmeninin adını tahmin etmek istiyorum. ömer tacir mi yoksa?

nk | 18 Kasım 2009 17:16

tüm mimarlık öğrencilerinin aksine, bir çıkıntı olarak aslı kantarcı' dan alıyorum (: istediğiniz kadar uçun demişti, blogum resmi bir kritiğe maruz kalacak.