11/04/2009

tanımsız


-öğrenci evindeki tanımsız nesnenin süprizlerle dolu hali beni şaşırtıyor. oraya nerden gelmiş, daha önce neyin parçasıymış hiç belli değil. umrunda da değil. biliyorum ki kaldırmadığım sürece duracak orda. aslında bizim evimiz çok da bahsedilen erkek öğrenci standartlarında değil. bulaşık dağları oluşmuyor, günlük yemek pişiyor ama tanımsız nesne bunları dinlemiyor. bir işe yarar ki bu sonra mantığı olabilir gibi.

-arka sokaklar dizisinden ölesiye tiksiniyorum. kanal değiştirirken görmeye bile tahammül edemiyorum amma ve lakin bu dizi yıllardır gösteriliyor. gerek haberlerden önce gerek akşam saatinde gerek yazın gerek kışın. gerek.

-amma ve lakin cümbür cemaatin pek hoşuna gittin,sen. ( peker, 93) sürreal bir eser.

-soğana olan sempatim bambaşka. soğanı yağda hafif kavurup sade bile yiyebilirim.

-cumartesi akşamı oray eğin insanının, bu tanımdan başka bir şey gelmiyor aklıma değişik bir tür çünkü, programında sevda demirel konuktu. o nasıl bir özgüven, o nasıl bir huzur bulmuşluk halidir. böyle piti piti haller, bir şirinlik muskalığı. dedim ne oluyoruz?! sonra arkadaş şarkısını söylemez mi hem de insanlar canlı söylemekten kaçıyor ben kaçmıyorum edasıyla. arkadaş gibi, çok klasik gibi olmuş şarkılardan özellikle haz etmiyorum ama en çok arkadaştan haz etmiyorum o bir yana, o günden itibaren tanrıdan en büyük dileğim sevda demirel özgüveni.

-bence yemekteyiz yarışmasının en fena yarışmacısı, sessiz yarışmacı. böyle bir kuntislik, aman ben konuşmayayım da puanıma bir zeval gelmesin tavrı. ben olsam yemeklerimi yemezlerse kesin trip atardım. yaparım yani biliyorum.

-bugün, erdil yaşaroğlu twitter' ına mail gelmeyen günden kıllanıyorum yazmış. bunun birkaç dakika öncesinde bugün mail gelmediği için şaşkınlık yaşamıştım. yoksa illa bir yapı firmasından olsun, yok efendim ece seni çok beğenmiş ve seninle tanışmak istiyor tadında olsun mailim olurdu. hayır nerden ulaşıyorlar maillere anlasam. gereksiz olarak işaretlesem de kabul görmüyor, illa geliyor.

-facebook arayüzünü değiştirdikten sonra bana değişik tavsiyeler vermeye başladı. mesela sağ üst bir arkadaşımın adı çıkıyor. diyelim cenk olsun. poke cenk diyor. sonra send cenk a message diyor. facebook niye cenk' le aramı yapmaya çalışıyor. sade bana mı yapıyor?!

-haberlerde bir hacı adayı vardı. domuz aşısı olmak istemiyormuş. evet yanlış okumadınız, domuz aşısı. içerisinde domuzla ilgili madde var mıdır diye tedirginlermiş. bu zihniyete yalnızca gülüyorum. ben inançla uğraşmam saygı duyarım da, elma- armut?

-geçenlerde, nasıl içlendiysem artık, rüyamda böyle blogun izleyici sayısının patır patır arttığını gördüm. böyle o kısma bakıyorum, sürekli artıyor ama sayaç gibi, sonra bir an duraksadım ve rüya gördüğümün farkına vardım ve sevinmeyi kestim nasıl olsa uyanacağım diye. rüyayı kesmek.

-yine mi bamya?!

1 confession:

Adsız | 5 Kasım 2009 16:06

sevda demirel olası bir kıbrıs sehıtlerı travestısınden daha travestı deıl mı bılmıyorum allahın da sopası yok deıl aslında