11/20/2009

keşke kafamı toplayabilsem


-saçma ekonomi sınavı sonrası kendimi şarapla marine ettim. bence çok güzel oldum.

-mesajlarıma cevap yazılmaması beni üzüyor, gerekli kişiler üstüne alınsın. hım hım evet.

-lady gaga' nın gossip girl 3.10' da görünmesi üzerine bir şeyler yazacaktım ama dizide o kadar gereksiz bir ayrıntı olmuş ki, yazmaya gerek bile yok sanırım. yalnızca adını kullanmışlar bir de poker face ve bad romance' in güzelliğini. bu dizi çok öğretici değildir de nedir efendim. aksini kabul etmiyorum öyle. bu bölüm itibariyle bundan önceki bölümde gerçekleşen üçlü seksin diplerine indik. asıl öğretici kısma gelirsek, üçlü seks yaparken seçilmesi gereken üçüncü kişi bir yabancı olmalıymış. blair bile bunun farkında. olivia, vanessa' yı çekemiyor ki haksız da sayılmaz, dan' in gönlünün kaydığını da bariz şekilde görüyoruz. sevgili altı, arkadaş üstü yalnız benim belalım değilsin, dünyanın derdiymişsin meğersem. nate, senin herkesle sevişeyim mantığından ölesiye sıkıldım. dön dolaş herkesi ayart olmuyor böyle. serena' yı kuzenine kaptırmayacağım diye bu 'tripp' ler olmadı ama! zac afron gossip girl' de bir daha seni istemiyorum, git. evine git. git yüksek okul müzikalinde mi oynayacaksan. senin yerin orası.

-şarapı ne kadar özlemişim. bir daha arayı bu kadar açmayacağım.

-msn' de smile kullanmayan insan. kendimi teenage gibi hissetmeme sebep olman beni bazı bazı üzüyor. bak her şey için ne güzel gülümsemeler var. tutzki için fan page bile açılmış. kullanılacak o smile' yler. [ :D :) ] bunların samimiyetsizliği seni de germiyor mu?

-doğru insan olmaktan vazgeçeli çok oldu sanırım. öncesinde katı katıya prensipli bir insandım. şimdi her şeyden rahatça fire verebilir oldum. sigarayı da seviyorum, yargılanmak istemiyorum. bitti.

-
-tanıştırayım bu benim çalışkanlık eğrim. yüksek lisan falan diyorsun ama dostum bunun sonu nereye gidiyor?! ( i= ilkokul, o= ortaokul....)

-bugün ekonomi sınavında optik okuyucu dolduruk. baya hem de. geçmişe geçmişe gittim. adımızı, dersin kodunu, numaramızı kodladaık. şıkkı doğru işaretlemenin yolunu gösteren tabloyu yine gördüm. rahatladım. üniversiteye de gitsen, gerizekalı olabileceğin ihtimaline karşın onu oraya koyuyorlarmış. evet. ortası doldurulmuş yuvarlaklar mı ararsın. dışına nokta konmuş yuvarlaklar mı. içine çarpı konmuş yuvarlaklar mı. gerizekalılığın sınırları o tabloda zorlanıyor.
ayrıca test ne olursa olsun, arka arkaya gelmiş 4 D , ya da 4 C şıkkı hep ama hep sorgulanıyormuş bunu gördüm. üstüste bu kadar aynı şık olamaz diye gönlümün diğer şıklara kaydığı anlar yaşadım.

-kendimi şarapla marine ederken bir yandan hanım' ın çiftliğini izledik. adam, karısının tablosuna birkaç el kurşun sıktı, sonrasında da tabloyu çıkarıp balkondan aşağıya attı. bu atma işlemi sırasında tablonun arkasına ve tablonun asılmış olduğu duvara baktığımızda herhangi bir delikle ya da hasarla karşılaşmadık. siz türk dizileri, özensizsiniz. gidin.

1 confession:

nk | 22 Kasım 2009 00:16

gel gündüzle gece olalım baddu.