11/11/2009

gaknem aşk


sonunda gaga hanım' ın yeni video' suna kavuşmuz bulunuyoruz. her zaman söylediğim gibi müziğe ve şov dünyasına getirdiği heyecan beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. bauhaus çalışırken lady gaga's bath haus' u görmek de beni baya şaşırttı. 3.05' teki asılı pırlantalar başta olmak üzere her görüntü ayrı ayrı çok güzel.
ra-ra-ah-ah-ah
roma-roma-ma-ah
ga-ga-ooh-la-la!

*youtube' a giremeyenler paylaştığım videoları izleyemiyorlar. dns ayarlarıyla oynamanız lazım.

9 confession:

Betül Ç. | 11 Kasım 2009 23:56

klibin sonu

nk | 12 Kasım 2009 01:29

ben adamı yakarım temalı.

Adsız | 12 Kasım 2009 02:48

bu teknoloji özürümle başedemıyorum artık evet ıtıraf edıyorum bılgısayar hakkında hıcbsey bılmıyrm bılmek de ıstemıyrm ılgılenmıyrm hos bazen meslek olarak sectıgım alanda da bu takım dusuncelere kapılıyrm ama hep o ıcımdekı zavallı kuskun cogcuk yuzunden yapamayınca bı gucume gıdıo utanıyrm caktrmıım dıyrm gururumu ayaklar altına alıp da orenemyrm nolur deıstrn su ayarlarımı benım de! arı yurdu kdr bıle mı olamadım siz bahsettıkce ben yerın dıbıne gırıyrm ben de bılınclı gaga ızleyıcısı olmak ıstıyrm cok mu!!ŞAŞ

Adsız | 12 Kasım 2009 03:03

yeri burası deıl ama o senın ihamlin bi tane dılek ve sıkayet kutusu koyuver bı yere bazen dıleklerım ve sıkayetlerım olabılıo nereye koyucaımı bılemıyrm bı keresınde de blogunda bahsı gecen seyler dısında tasarımcı kısılııne saygı durusunda bulunucaktım onun da yerını bulamadım neyse öncelikli sıkayetım sudur kı bu blogda neden hotmail kullanıcıları 2. sınıf vatandas diger maıl adreslerımı hatrlayamıyrm bole bı sorunum var kac defa gmail cıkardım yok olmuo becermıyrm bı elımden tutuver abı be..izlediğimi gostertıyım sayı artsın fıyakan olsun dıye yoksa senn semı ve basarın var bılıyrm..

Betül Ç. | 12 Kasım 2009 08:49

@1. adsız kişi.vista ve xp hemen hemen aynı idi sanırsam.başlat menüsü- denetim masası-ağ ve internet-kablosuz ağları yönet-(kullanmakta olduğun ağı seç üstteki ekle,kaldır komutlarının olduğu yerde bağdaştırıcı özelliklerini seç.yönetici izin istersen ver. kutucuklarına tik atılmış olan yazılardan internet protokolü sürüm6 ve sürüm 4 yazan iki satır var. 4 e tıkla. IP kısmın otomatiktir, olsun, DNS kısmın otomatiktir, değiştir. 4.2.2.3. ve altına 4.2.2.4. yaz.tamam. bitti.
artık değil gaga bilinçli youtube izleyicisisin. engeller seni yıldırmasın

nk | 12 Kasım 2009 19:55

-allahım işte istediğim blogun şekilleniyor. bol yorumlar, atışmalar. zıpzıp zıplayabilirim (:

-batu,
ra-ra-ah-ah-ah
roma-roma-ma-ah
ga-ga-ooh-la-la!

gece gündüz bununla yaşıyorum, ayrıca bir klipte tüm güzel şeyleri kullanmış, diğerlerine bir şey kalmış diye düşünmediysem ben de namertim.

-adsız,
takipe alma olayının yalnız gmail bağlantılı olmasının açıklaması, bu blog hizmetini sağlayanın google olması. son derece masum sayılabilir. çünkü sonuçta bize kalbi kadar temiz bloglar imkanı sağlıyor.
ayrıca dns ve takip işini çözeceğim,yeter ki sen iste (:

-milena,
emek emek yazmışsın yahu ellerine sağlık!

Adsız | 12 Kasım 2009 20:27

gözlerim yaşardı duygulandım benimle ilgilenen herkese cok tesekkur edrım hayatım boyunca 'aa bılmıo mısan san bunu yapmayıaa' dıye hor goruldum ıtıldım saolasın danspistindekı cocuk sayende hayırlı ınsanlarnan tanıstım mutlu oldum.
-batu;
dedıkodu kazanı hemen kaynadı how you met the library girl ün ilk bolumunden haberdar edıldım duyduuma gore depresıf danspıstı cocuk bu konuda down etmeye calısmıs senı bozum bozum bozmak ıstemıs ama bız yurekten destekledık chickflick movıe edasında dagıldık yaaağğğ amağğğğğ flafi diye diye aynen devam basarılarının devamını dılerım(:

Adsız | 13 Kasım 2009 13:05

flaş flaş flaş!!!blogda skandal!!! 8904283450 tane yorumumun yanına yenılerını de eklıyrm ama bu blog benı sabote edıyor! usenmem yıne yazarım, yıne yazarım ama aynısı cıkmıo ztn odaklanma problemım var:S (ama yorumumun yayınlanamama sorunu asla benden kaynaklı olamaz hımhım)
batucuma seslenmıstım oncekı yorumumda su dedıkodu kıtlıgı cekılen gunlerımızde ılac gıbı geldın azızım! uzerıne cok muhabbet donucek gıbı hıssedıyrm sımdıden, ısallah hayırlısı.. ortada bı how somebody met someone durumu varsa olaya mudahale edıcek 3., 4., 5. kısıler de olacaktır. hele kı rus asıllı adanalı semrağ 'tanısılacak' derse olay bıtmıstır. gelısmelerı halecanla beklıyrz..

nk | 13 Kasım 2009 16:57

rus asıllı adanalı semrağ 'tanısılacak' derse! _ tespite gel.