11/08/2009

hangimiz iç çamaşırı giyiyoruz ki


-facebook' ta 1116 arkadaşı olan kız.hayat o kıza çok güzel. o kız çok mutlu. ne yapmış da o aşamaya gelmiş, onu ben bilemem. ben anca o öyledir bu böyledir diye konuşurum. o kız amerika' ya da gitmiştir, avrupa' daki süper mutlu anlarını IAMSTERDAM albümü ile bizlerle de paylamıştır. ve paylaşacaktır. gerekirse in a relationship' ini de yazar oraya babalar gibi. bize nazire yapma düşüncesi de yoktur, içinden gelir ve yapar. çünkü o kız çok mutlu. dünyayla arkadaşım baba ya daha ne olsun. çok şirin yorumları da mevcuttur, canım ya ne güzeliz dimi yazar fotoğrafların altına. ( burcucum çok güzel çıkmışsın). profilinde ingilizce kullanmayı da sever çünkü o 1116 arkadaştan illa ki birsürü yabancı arkadaşı var o kızın, hemen yargılamamak lazım. doğumgünlerini de çok kalabalık kutluyor o kız biliyorum. çok değerli hediyeler alıyor. kocaman kalp hatta belki de kocaman bir ayıcık bile alıyor. asla yalnız oturmuyor doğumgününde. hepinize o kızın saadetini diliyorum canlar.

-tüm gıcık tiplerin ilgimi çekmesi nedir?! cumartesi akşam oturup oray eğin izliyorum. bu kadar leş bu kadar iticisi yok. ama ben oturup izliyorum. o yuvarlak türkçe' si bir yandan içimi gıcıklıyor, bir yandan izliyorum.

-kadir toptaş ' ben zaten iç çamaşırı giymiyorum' demiş. bu olayın bir alt metni var duymuş olan da vardır olmayan da. ben orasını bilemem ama işte benim başkanım o adam. çünkü o adam mimar. akp' li olsa bile, hayat o adama güzel. çünkü ona da yedirmişler kafayı. biri mimarlık şudur demiş biri hayır mimarlık o değildir budur demiş. diğeri gelmiş sen şu mimari akımı bilmiyor musun demiş. diğeri gelmiş, guggenheim demiş diğeri gelmiş le corbusier demiş. kafayı yedirmişler adama. adamın içi yanıyor. sıkıntısı büyük, çünkü mimar.

-hülya avşar da ' erkeğime bakana yumruğumu çakarım' demiş. işte benim kadınım da bu hayat görüşünde olsun yareppim inşallah dinimiz amin.

2 confession:

Adsız | 8 Kasım 2009 22:07

blogunu tarihsel süreç içersinde ele alırsam ucu bana da dokundugundan geregınden fazla gulup eglendıgım fakat konuya uzak bı kısıye sacma gelıcek yazılarında 1 numara kayıp genc stajer ruyasıydı 2 numara sıcacık metro koltugu ve 3 numara bu(((:
artık o kızın facebookunda view all friendsındekı 1116 arkadasından bırı olduum ıcın mıdır sadece orda duran bı numara olmakla kalmayıp beraber vakıt gecırdıgı bı arkadası olup da hıc de o kdr arkadası yokmus gıbı durması mıdır anlam veremıyrm ama evet mutlu cok baska bı boyutta yasıyor bı nevı yerlı parıs hılton aslında bız dıyoruz staj o dıo ..nese severım kendısını bu ozel konusmayı senlen paylasırım bı zaman xoxo muhterem dostum kavramsal geceme renk kattın yıne

nk | 9 Kasım 2009 21:51

adsız;
tamam tamam öptüm tatlım. bu yorumlardan ve güzelliklerinden bloglar dolusu yazı çıkar hep söylüyorum!

batu;
you' ll be punished, dirty boi!