11/19/2009

dünya çok küçük


- o değil de ata demirer' in bilekleri bildiğin inceymiş.

-dünya çok küçük. müş. ben de facebook sayesinde öğrendim. böyle bir ilkokul arkadaşım, onun yanında da üniversiteden bir arkadaşım yanyana ölümüne kankayız fotosu çekilmişler. ondan sonra herhangi birine tıklanınca görünen ortak arkadaşlar beni her seferinde şaşkınlığa uğratıyor. onu nerden tanıyorsun, git buradan oluyorum. çok alakasız insanlar, sonradan bir şekilde kaynaşmışlar takılıyorlar falan. yani diyelim benim ilkokul arkadaşım, üniversite arkadaşım ve ben karar verip böyle bir gaza gelip beraber bir şeyler yapmaya karar versek, eminim sıkıntıdan ölürüz. konuşacak bir şey bulamayız. aramızda 3' ün 2' li kombinasyonları şeklinde gruplaşılan anlar yaşarız. ama gel gör ki herkes arkadaş.

-bunlardan bahsetmişken; farklı mekanlarda ya da zamanlarda beraber olduğun ve ikisini de çok sevdiğin iki arkadaşını tanıştırmak stresi ile msn' de sevdiğin bir şarkıyı arkadaşına yollama stresi kapışırlar ve muhtemelen berabere kalırlar.

-bence bardakların içi her daim siyah olmalıdır. çay, kahve lekesine karşı optimist bir çözüm. zira ben her daim içi siyah olanları kayırıyorum.

-bu ailenin üyelerinin mutsuz olma ihtimalleri yok bence. hayat her birine ayrı ayrı güzel. bir düşünün, klasik bir türk ailesi evi. vitrin. üstünde dantel. üstüne çerçeve. içinde bu aile fotosu.

ekonomi vizesinden kaçma amaçlı ne kadar saçma internet adresi bulabilirim modunda gezinirken bulduğum bu fotoğraf için site, awkwardfamilyphotos.com

6 confession:

Adsız | 19 Kasım 2009 23:48

ben de bahane yaratmak ıcın burayı kullanıyorum vıze fınal zamanı yazı yazmazsan oturup calısmak zorunda kalıcam..ıyı mı kotu mu bılemedım..
benım dunyamın kucuklugu ızmırın kucuklugunden kaynaklanıyo nereye gıtsem her baglantı ızmırden neden kı ızmır kucuk yer canığğm..
ve de o bardak konusunda saskınlıklar ıcınde kaldım ben de mutlaka dıdıkler dıdıkler bakarım lekesız olucak dıye senın gıbı bı zıhnıyet gorunmeyen lekelerle barısa yelken acsın garıpsedım..
o aıle de askı memnuymus megersem daha kolay oluomus ıccamasırlarıyla yasamak, pratık cozumler praktıker

nk | 19 Kasım 2009 23:56

yıkandıktan sonra da kalan lekeler onlar ya. sürekli klorakla mı yıkıcam kupaları?! öğrenci evinde yaşıyorum ben!

Adsız | 20 Kasım 2009 00:20

içine oturmuş yavrumun kıyamam(:rencide değildi amacım yıne de ozur olarak yasemene yapıcagım bır tepsi browninin yarısını teklif ediyorum evet yapıcam aylardır bunu soyluyor olablrm ama vızeler hayatın degerını anlamama yardımcı oldu ertelemeyecegım artık

busra m. | 20 Kasım 2009 00:35

o kadınlardan en az ikisi sutyenli bri kere. mutlularsa da şeffaflığın tarifsiz mutluluğudur yani(:

busra m. | 20 Kasım 2009 00:55

çay-kahve içilen bardakları akşam içtiysen sabaha sabah içtiysen akşama bekletmeyince ve dibine kadar bulaşıkl süngerini sürünce dibi hiç kararmıyor dostum emin ol.

asistan mete hocanın asistan tanımadığım arkadaşı dayımla arkadaş çıktı facebookta buna ne dersin?ben vayyy be dedim.mete nerde, dayım nerde?

kardeşim talha bobular.org a giriyor canı sıkılınca gülmek için

nk | 20 Kasım 2009 01:03

demek ki biz adi bardaklar almışız ya kararıyor bana ne! süngeri yüzeyde bırakacağımı mı sandın XD

o asistan' ın arkadaşına ben tıklasam, ilkokul arkadaşım onun topfriend' i bile çıkabilir.

bana böyle sitelerle gelmeyin, kayboluyorum diyorum (: