11/01/2009

Disko N ~ 2 kasım



( /\) 1. The Black Eyed Peas - Rock That Body
( /\ ) 2. Mini Viva - Left my heart in Tokyo ( Treasure Fingers mix)
( /\ ) 3. Florence and The Machine - You' ve got the love ( Pitron and Sanna mix)
( \/ ) 4. Robbie Williams - Bodies ( Fred Falke remix)
( /\ ) 5. Cassie ft Akon - Lets get crazy (Blueice remix)
( /\ ) 6. Timbaland feat. Keri Hilson & Jay-Z - Rumors
( \/ ) 7. Kid Cudi - Day 'N' Nite (Crookers Remix)

a1) Shakira Ft Lil Wayne-Give It Up To Me
a2) Jay Sean ft. Lil Wayne - Down (Jason Nevins Mix)

a3) Don & Palm - Addicted

haftanın birincisi bir anda beni çarpan şarkıları rock that body ile kara gözlü bezelyeler. david guetta prodüktörlüğünde o kadar güzel bir albüm yapmışlar ki ( the e.n.d), boom boom pow' un klibini gördüğüm ilk andan beri sıkılmıyorum. onlar diğer şarkılarıyla ilgilenedursunlar rock that body çok güzel, pek güzel diyorum.

hani böyle sinir eden vokaller olur ya da bir ses olur ama ısrarla kendimizi dinlerken buluruz. bu hanım kızların vokalleri de öyle ve treasure fingers remixi çok başarılı. sadece şöyle bir sorun var bu remixin tam bilgisayarımdaki halini bulamadım mixpod' da. kısmet.
bu florence da nerden çıktı kuzum?! ne de güzel şarkı yapmış öyle. robbie damdan düşer gibi zirveden listeye girmiş olsa da bu hafta hafif bir sendeledi. ama listenin neredeyse baştan aşağı yenilendiği, beyonce' ye veda ettiğimiz bu haftada yine de başarılı sayılır. çok karanlık bir remix olmuş bu, seviyorum. day' n nite zirveyi çabuk kaybetti, ki az çok belli gibiydi. cassie - akon işbirliği ise adaylardan zirveye geçişi tek başarabilen oldu.

bu haftanın adayları kesinlikle daha ciddi geliyor. tabi ki lil wayne' nin el attığı düetleri birer birer çekip çıkarıyorum. shakira düeti de böyle bir kıvrak ezgiler, bir bel kıvırtma hareketleri, bilemiyorum. down ise billboard' ın gözdesi. birinci sıraya çıkıp çıkıp iniyor. ama tabi ki disko n daha belirleyici diye düşünüyor ve eğleniyorum.

*bu liste bendenizin çorba müzik zevkini teşhir eder, güncel olma ve herkes tarafından beğenilme zorunluluğu yoktur.


3 confession:

Adsız | 5 Kasım 2009 16:09

fırından yenı cıkmıs rıhanna sanrımdan once de kara gozlu bezelyelerı ılk anda algılayamayıp alt fotograftaki 2 esmer bayanı bu sekılde tanımladın sanıp sasıp kalmıstım..gunahını alıyorum bu gunlerde galiba..

nk | 5 Kasım 2009 21:59

öyle olsa önce förci' ye laf atardım zati =)

Adsız | 6 Kasım 2009 19:17

var içinde bi maganda evet ortaya cıkarıcam onu (: