12/19/2010

yoksa siz hala?


gülriz sururi. ömrümün sonuna kadar bu ismi söyleyebilirim. allahım bu ne ahenkli bir isim. ismi çok ahenkli insanlar var. bugün gülriz sururi'yi gördüm. hacı gibi bir şey oldum bence. a la luna jeneriği çaldı kafamda. ürkek ürkek geçti yanımızdan. gülriz sururi. gülriz sururi. mesela başka insanlar da var böyle ahenkli isimleri olan. bence yani. mesela ümit davala. davala ne biçim de soyad. yabancı futbolcu var mesela. nuno valente. allahım ahenge gel. tardu flordun var sonra. dilim adeta can atıyor tardu flordun demek için. lisede çocuğunun adını nuno valente davala koymak isteyen arkadaşım vardı. ondan sonra nurseli idiz. resmen akıyor isim. halbuki iki i yan yana sıkışacakmış gibi duruyor ama akıyor. çocukken bir kere bulmaca çözmeye çalışırken nurseli idiz'in adına nursel idiz yazmaya çalışmıştım. nurseliğdiz gibi sanki. oradaki i birleşip akıp gidiyor sanmıştım. ama en akıcı isimler kapışması olsa nuno valente ile gülriz sururi kapışır gibi. sonra da en saçma kapıştırma ödülü bana verilir gibi. ales'e de silgi kalem götürülmeyecekmiş. mutlu oldum. silgim yok benim resmen. ev arkadaşımdan istedim. kalem de vereyim mi dedi. yok o kadar değil kalemim var dedim. kalemime uç bile almıştım. büyük bir emek. anahtar da götürülmeyecekmiş. anahtarla birbirimizi oyabiliriz sonuçta maazallah. bir de ben arka arkaya yüz elli soru okuyamam bence. neyse ki şekerlemeyi onlar vereceklermiş. içime su serpildi.

bu yazıda adı geçen insanların hepsinin aynı anda bir yazı içinde bahsedilmesi ihtimali nedir ki? kentrilyonda 5 gibi bir şey mi? kentrilyon diye bir şey var mı cidden ya? sentrilyondan bahsetmiyorum bile farkındaysan

3 confession:

f | 19 Aralık 2010 04:01

su da götürülmeyecek mi acaba eğer öyleyse içine serpilen suyu bol tut yüz elli soru çok soru şekerlemede var için yanar.(sadece su kısmına takıldım nedense idare et)

incredo | 28 Aralık 2010 00:56

Seviyorum yazdıklarını bir dost.
okuyorum her vakit bulduğumda.
bil istedim.devam et .. ;)

Cansu | 26 Temmuz 2012 05:47

ülkeler arası kalpler uçurdum tut