5/05/2011

google aratmaları vol. 2


resmen günlük rutinime dönüştü kim ne aratıp da tesadüfen bloga gelmiş bakmak. hız kesmeden irdeliyoruz.

öncelikle belirtmek gerekirse, ricky martin yerini gülriz sururi' ye bıraktı. öncelerde ricky yerini hiç kaptırmazken şimdi iyimser ihtimalle 4. - 5. falan olabiliyor. ama yine de listede kalmayı başarıyor. kral tv listesinde haftalar sonunda zirveye gelip bir süre yerleştikten sonra diğer şarkıların aksine listeden çıkmak yerine kendine bir kaç alt basamakta yer bulan şarkıcılar gibi.

gülriz sururi konusunda halk çok meraktaymış. o merakla gelen, benim yazdığım saçma şeyden sonra; sadece kadının hala yaşıyor olduğunu çıkarıp bir rahat nefes alabilir herhalde. ama merak etmeyin gayet dinçti kendisi. bebiş.

neyse geliyoruz listemize yeni gelen aratmalara.

sadettin teksoy hermafrodit 
yani lady gaga ya da demet akalın hakkında çıkan hermafraditmiş söylentilerine kulak verebilir de insan, saadettin teksoy için bunu düşünmek biraz zor be abiciğim. ne dersin, ha? 


floor ayakkabı 142 model
floor ayakkabı üzerinde itiraflar. yardımcı olamadık ama size biraz erkek modasına dair sarkastik bir yorum versek?

şovalye yüzüklerinin arma açılımları
vav. bak bunu ben de çok merak ettim. ama yine de şovalye yüzüğü hala korkunç bir şey. düşüncem hala sabit. takmayın, taktırmayın.

shakiranın pike yi öptüğü an
şakira tatlı bir yaz akşamında annesinin "uyuyanın üzerine kar yağar" dogmasıyla örttüğü pikeyi masumca öperken yakalanması gibi bir şey olsa gerek diyorum ben. ha? ne dersin. ispanyolca da yazıldığı gibi okunmuyo biliyon mu? hani biz ağabey'e abi diyoz ya.

magic mushroom hangi ülkelerde yetişiyor
olsa da yesek be

 insomniyak ne demek
tasarım okumaya çalışan ZIR delileri, s*ke s*ke yaptıkları psikolojik ruhsal bilişsel disiplinler arası bir durum. mesela jürim geçmiş falan bu saatte ayaktayım. uyuyamadım.

semese facebooktaki akon meryem yiğit
yurttan sesler korosu gibi aratma. bu ne arkadaşım. magic mushroom arayan arkadaşla tanıştırayım seni de bir yardımcı oluver. geçerken bana da uğrarsınız.

 itunes sarkilarin yaninda unlem cikmasi
bunu aratıp da benim ruh hastası düzen takıntıma denk gelmek bambaşka bir sürpriz olsa gerek. (tık)
şimdi bu yazıyı okumaya üşenirsin de sen. sana yardımcı olacağım çok istedim. o demek oluyor ki sen şarkıyı itunes' un içine attıktan sonra gidip dosyanın üzerinde değişiklik yapmışsın. yerini adını falan değiştirmişsin program da uzantıyı tanıyamıyor demek.     bir an için kanatlarım rahatsız etti.

 angus görüntüleri
benim bulduğum angus en iyisiydi ama. bilöğgh severlere iyi hizmet temel prensibim.

hüner coşkuner erkekmi (mi tabi ki birleşik)

en iyiyi sona sakladım. hatta inanmazsınız diye ekran görüntüsünü kaydettim. bence sen sadettin teksoy hermafrodit mi diyenle aynı kişisin. hayır ikisi arasında hangisini merak etmek daha mantıksız diye düşünüyorum bulamıyorum. o olgun (47) bakire bir kız, nasıl erkek olabilir? inanmıyorsan tekrar tık.



hoşuna gittiyse belki ilk aratmalar yazısına da bakmak istersin. ( tık )

4 confession:

black | 9 Mayıs 2011 21:23

bu eğlenceye hayır diyemedim nem de aldım bloga :)

nk | 14 Mayıs 2011 02:22

böyle bir eğlence yok :))

Adsız | 1 Haziran 2011 02:46

Ricky martin'le geldim ben de. Beğendim blogunu. Utanmasam bookmark edecem ama henüz utanıyorum.

nk | 1 Haziran 2011 14:48

hoş geldin sefa getirdin. çekinmece yok baksana her türlü ucuzluk burada zaten.