3/16/2011

geç gelen itiraf




alan ball sonunda itiraf etti: " yapımlarımda çağan ırmak esintisi var".
vampir kanı içen gençlerin seviştiği sahnenin, ıssız adam filmindeki aşk dolu sevişme sahnesi ile benzerlikler gösterdiğinin yakalanması üzerine sorulan sorulardan bir süre kaçan yapımcı; arkadaş arası bir sohbette samimi itiraflarda bulunmuş. hala bazen, ada ile alper' in ayrılmalarını kabullenemiyorum. tamam ada' nın avam bir yapısı olduğunu kabul ediyorum ama o adama gerçek aşkı göstermişti; dokunmanın gücü ile adamı maymuna çevirmişti. o sevişme sahnesinden o kadar etkilendim ki; işin içine biraz da amerikanlığımın verdiği özgürlüğü katarak meme ve çıplaklık gösterebilmemiz sayesinde ıssız adam' a gönderme niteliği taşıyan bir sahne çekmek istedim. çok da güzel çok da iyi oldu diye ekledi.
"bence o kız alper'dendi"
filmin sonunda hepimiz ada'nın çirkin saç tıraşı yüzünden asıl noktaya odaklanamadık ama bence cüzdanında gösterdiği küçük kız fotoğrafı aslında alper'den olma çocuğuna aitti, diye ekledi.

6 confession:

black | 16 Mart 2011 15:02

nazım şu yandaki visitor şeysinden gözümü alıp okuyamadım bu yazıyı yemin ederim. otistik eğilimlerim tavan yaptı.

black | 16 Mart 2011 15:03

şu an gerçekten bi tek ben mi onlineım çok merak ediyorum mesela.

black | 16 Mart 2011 15:03

ben de alayım bundan bloga.

black | 16 Mart 2011 15:05

yazının sonunda hepimiz visitor kutusu yanıp söndüğünden asıl noktaya odaklanamadık. bu cümleye ancak gelebildim şu an. bugün tomur is a spammer özür dilerim.

black | 16 Mart 2011 15:08

o hepimiz de hiçbirimiz olmalıymış meğersem. tamam gidiyorum.

nk | 16 Mart 2011 17:10

demek ki aynı anda 3 post gönderip, ilk gönderileni altta bırakmamak gerekiyor. böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum bak hiç, rol çalmış resmen :))