7/19/2011

abi rihanna var ya hani, işte onunkinden olsun


rihannabugün kuaförde ilk kez bir apaçi saç kesimine tanık oldum. gerçekten ilginçti. kuaför çok tanıdık olmadığı için bu mevzuya, uzunca bir süre konuya hakim olamadı. apaçi kardeş de istediği modeli abi bak böyle sağ soldan daha uzun olacak, sonra o sağ kısım sola doğru havaya kalkcak diye anlatmaya çalıştı. sakalını da, hani şey yapıyorlar ya, bir favori yanak boyunca bir şerit halinde devam ediyor ve diğer favoriye uzanıyor. heh işte önce onu hayal edin. sonra da o şeritin ortasını da tamamen kazıyın. öyle yaptırdı. çocuk çıkıp gittikten sonra arkasından uzunca bir süre dalga geçtiler haberiniz olsun. hani diyelim içinizde küçük bir apaçi yaşıyor ve onu dışarıya saç ve sakalınızla yansıtmak istiyorsunuz -ve bir tane bile iyi arkadaşınız sizi uyarmıyor- öyle ortalarda millete malzeme oluyorsunuz ya en başta kuaför bile sizi hor görüyor. aman diyeyim.
asıl bomba ise bir sonraki adamın rihanna modeli kesim istemesiydi. istesen bu kadar denk gelmez.. ve inanır mısınız bilmem ama gerçekten saçını böyle kestirip umarsızca çıkıp gitti. ve benim aklımda yine aynı soru vardı; "bakkaldan yarım kilo peyniri nasıl alacaksın?"

2 confession:

dream | 20 Temmuz 2011 22:45

ne zamandır merak ettiğim bir konuydu:D:D o garip saçları nasıl kestiriyolar??? kuaförler '2 parmak kısaltmak' olayını kafada saç bırakmamamak olarak algılarken apaçiyi nası memnun etmişler... kıskandım kendisini!!!

nk | 22 Temmuz 2011 00:24

kuaföre kafandaki modeli yaptırabilmenin yolu apaçi olmaktan geçiyormuş demek :)