10/14/2010

hepsi benim


geçenlerde, hatta geçen cumartesi gece dışarıdayız eğlenecek bir yerler bakıyoruz ama her yer tıklım tıklım. giriyoruz çıkıyoruz bulamıyoruz, giriyoruz çıkıyoruz bulamıyoruz. son olarak araf'tan çıkmış başka bir yere gidiyorduk ki, arkamdan birisi pardon dedi. burada, hikayenin anlamlı olabilmesi için şu ön bilgiyi vermek gerekir ki; toplamda 4 kız 2 erkektik ve o esnada ben bir kız arkadaşımla yürümekteyken arkamdan da diğer kız arkadaşlardan ikisi yürümekteydi. - şu son iki cümleyi ifade edeceğim diye beynim ezildi -

arkadan bir ses: pardon ?
döndüm baktım
aynı ses: pardon, arkadaşlar sizin mi?
ben: (mavi ekran) ?
aynı ses: ya biz ege üniversitesi' nden geliyoruz.[değişik] araf'a girmek istiyoruz da damsız almıyorlar. arkadaşlar sizinse [ bu ifade şeklinde ısrarcı] girmemize yardım edebilirler mi?
ben: ( hala mavi ekran)

böyle temizce suratlı benim yaşlarımda bir çocuk arkadaki iki arkadaşı kast ederek, yardım istiyordu ama soruş biçimi itibari ile beni bitirdiği için hiçbir şey diyemedim. evet uzunca bir süre yalnızca bakabildim. kızlardan birinin, oradan daha yeni ayrıldığımızı tekrar çıkmaya üşeneceğimizi ifade etmesiyle uzaklaştık.

sonra da babamın sempatik, iyi garsonlardan sonra mutlaka kurduğu cümleden kurduk arkasından; "yalnız çok efendi çocuktu. çok."

7 confession:

Betül Ç. | 15 Ekim 2010 00:38

hepsi benim diye bir oyun vardı. çocukken oynardık. onunla alakalı yazdın sandım blogumda başlığı görünce. hepsi senin mi haa?

BiPass | 15 Ekim 2010 14:42

ben asıl yanındaki kızların kibarlığı ve hanımefendiliği karşısında çok etkilendim doğrusu. ben olsam bu çocuğun yanındaki arkadaşlarından birine "arkadaş sizin mi? sizinse fındık fıstık atsak bize kısa bir gösteri yapabilir mi" diye sormaktan kendimi alamazdım

Cansu | 16 Ekim 2010 12:54

bipass beni hep güldürüyorsun, çok güldürüyorsun :D

nk | 16 Ekim 2010 22:13

kendisi çok utana sıkıla söyledi ya, godoş konumuna sokmadı yani.

BiPass | 18 Ekim 2010 17:14

@lucy blogunu deli gibi okuyorum. sanırım aşık oldum. hatta "buraya kadar okuduysan seni seviyorum" diye yazdığın yazıyı bile okudum. beni sev.

Cansu | 18 Ekim 2010 17:46

sevgili bipass,
beni mahcup ediyorsun. hislerin karşılıklı. bence bloglarımızı çiftleştirelim, aşk yaşasınlar.
şimdi nazım'ı taciz edip kızdırmaktan korktuğum için bu köment sayfacığını terk ediyorum ama geri döniciim. seni sevöörüm.

nk | 18 Ekim 2010 19:11

vay be.