6/11/2010

jet lag angus



-nihal' in duştan çıktığında hala makyajlı olması, düğünden önce saç provası yapılması( bu da neyin nesiymiş şekerim) evde anneyle aşk-ı memnu izlemek bunlar hep güzel şeyler.

-yurdum insanı sonunda ete doyacak. angus'lar te avustralya'lardan gelmiş. bu olay tek bana mı tuhaf geliyor. bence öyle değildir. et yiyelim diye hayvanlara 25 saatlik yolculuk yaptırmışlar. bir de onlar açısından düşünün. bir de haberin sonunda başta çekingenlik yaşadılar ama sonrasında yavaş yavaş uyum sağlamaya başladılar demezler mi.. hayvanlar jet lag olmuş anacım, var mı başka izahı.

angus ile ilgili görsel ararken dehşetengiz bir bilgi edindim bilöğghh. "dişi angus, yardımsız doğumda rüştünü ispatlamıştır.bakımı kolaydır, sert iklimlerden etkilenmez."

gördünüz mü, hepimizin angus' tan öğrenecek bir şeylerimiz var.

-et kıtlığı, milletin başına vurmuş olacak ki adana ve mersin'de 1.5 ton at ve eşek eti bulunmuş. yine! adana arkadaşlarımın bolluğu sebebi ile daha çok ilgimi çeken bu konu ilk kez yaşanan bir şey değil. yoksa adana kebabı?!

akabinde oturduğumuz yerden yaklaşık kaç at ve eşek kesmiş olabileceklerini hesaplamaya çalışmamız ise ayrı bir hadise. ben 75 gibi bir şey düşündüm.

-o değil de o güzelim at hayvanını nasıl kesiyorsunuz yahu. hadi eşek neyse.

yok yok şaka.

-allah insana cem davran şansı versin. bir insan aynı zamanda bu kadar başarısız, yeteneksiz olup da bu kadar göz önünde nasıl olur yıllar boyu, hiç bilmiyorum.

3 confession:

Cansu | 11 Haziran 2010 00:41

bu. hayvan. çok. korkunç.

nk | 11 Haziran 2010 03:21

bence azgın boğa kavramı angus görüldükten sonra ortaya çıkmış.

Adsız | 12 Haziran 2010 21:58

kaç ökçe et çıkar bu hayvandan bak koluna kanadına kan yürümüş