1/25/2012

zuma


-şantiyede pijama takımı ile gezen bir adam var. yemin ediyorum gerçeklik eksenimi kaydırdı. baya böyle bildiğin penye, küçükken tüm orta direk aile çocuklarının giydiği el ve ayak kısımlarında daralan ve çok büyük ihtimalle kahverengi olan pijama takımlarından. demek ki onun gözünde iş kıyafeti de böyle bir şey.

-yetmezmiş gibi bir de türkiye' nin damadı caner' in bir kopyası var. hem de tam olarak, gülben ergen' in programında tısslayarak kafasında bardak kırdığı yerdeki haline benziyor.

-bence penguen çok kan kaybetti. hatta o kadar ki penguen-uykusuz ilişkisini, pepsi-coca cola ( pepsi-when you don't have coca cola) ilişkisine benzetiyorum. penguen benim için anca uykusuz almaya girdiğim bayide uykusuz bulamazsam tercih edebileceğim bir dergiye dönüştü.

-böyle de diyorum ama önceden hiçbir sayısını kaçırmadığım uykusuzu da sekiz haftada bir falan belki okuyorum.

-bilgisayarın bir yerlerinden notlar çıktı, zamanında model' in pembe mezarlık şarkısı ile geldiği emoluk eşiği diye bir şey yazmışım. ondan sonra o kadar dalga geçildi ki bu şarkıyla, sadece tarafımı belli edip çekileceğim. pembe mezarlık, tokio hotel elemanlarından başka bir şey canlandırmıyor kafamda.

-büyük ev ablukada ne güzel grupmuş. konserdeki konuşmalarından, kafamda canlanan mizah duygularını kendime çok yakın hissettim.

-geçende adamın biri 23 yaşında olduğuma inanmadı. kaderde yaşlı göstermek de varmış dostlar. bir gün bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim. beni bırakın, siz kendinizi kurtarın. psikolojimi bozdu pis herif.

-bir kez daha mutluluk tanımı yapacağım. meğer mutluluk, lord of the rings' in extended blu-ray versiyonuymuş. kıymetlimissss

-insanlar world of warcraft falan oynuyorlar bense hala zuma' nın esiriyim. saatlerce ama saatlerce oynuyorum bıkmıyorum, bıkmıyorum. kafayı boşaltıyo biliyon mu?

-geçende ciddi ciddi bütün bir gün boyunca kafamın içinde tuğba ekinci - o şimdi asker çaldı. belki tarkan okul yaptırsaydı böyle bir şey yaşanmazdı bilemiyorum.

-beyoncé' nin, kızına 1.5 milyon dolarlık hediye aldığını duyduğumdan beri her gün işe daha mutlu gidiyorum. yaşasın çalışmak.

sevgiler.

2 confession:

Cansu | 26 Ocak 2012 01:17

bir nömreli fanınım kahramantoş. 17lik çokolatım. marmaris yaa... ö.ö

Zuma | 28 Mart 2012 10:45

Kesinlikle zuma daha güzel. Hem beceri geliştiriyor hem de diğerleri gibi bir çıkar yok..