10/27/2011

bence sanAt


-bence spoiler-


yemin ediyorum ömrümde bu kadar artistik psikopatlık görmemiştim. bölüm bitmiş gibiyken bir anda alakasız bir şekilde gelen atların asfaltta koşuş sesleri, insanların şaşkınlıkları içinde sahnenin bütününün yavaş yavaş gösterilmesi ve yuh dedirten mahşerin dört atlısı fikri. sezon oldukça kötü giderken beni birden kazanıverdiler, engel olamadım. tekrar tekrar izliyorum bu sahneyi arada.

*s6e3

4 confession:

Wicked_Stardust | 28 Ekim 2011 10:07

Yaşasın. Benim gibi bi sayko daha. Ben de çok etkilendim. Görsel olarak çok etkileyici buldum. Mankenler ve insan parçaları bir arada. Dahiyane. Bir de atlar çok güzeldi. Renkleri faian. Terbiyesiz adamlar yapmışlar gene yapacaklarını. Ya bi de Tom Hanks'in oğluymuş bu genç çocuk.

nk | 28 Ekim 2011 14:05

aa cidden öyle miymiş? ben de arkadaşıma espri yapmıştım bence bu çocuk tom hanks' in oğlu mhohoh ne kadar benziyor diye. şaşırdım bak. gerçi niye şaşırdım ki adeta tom hanks'in bir türevi.

mad men'de de rahip rolündeydi kendisi.

Wicked_Stardust | 29 Ekim 2011 12:21

mad men i bir türlü izleyemedim. her türlü görselinde yer alan koca ceneli erkek prototipi barbinin keni gibi bir adam var ya. cok rahatsız ediyor beni. tip olarak. diziyi de o yüzden hiç denemedim.

nk | 30 Ekim 2011 14:42

nostalji delisi değilsen hiç izlek bir dizi değil bence. 3 sezon denedim (denemek için çok fazla değil mi?) olmadı olamadı bıraktım, mesudum.