2/12/2011

testisi elinde


15- erkek dediğin göbek hesabı yapmaz; bir oturuşta en büyük pizzayı yer üstüne 2 menü de burger yer diyen kız

genellemelere bayılıyoruz. ama geçenlerde bir kızdan duyduğum bu cümle ile, listeye 15 numaradan giriş yaptı kendisi. listede sıralama yok gerçi, öyle olsa 1.yi baştan açıklamak saçma olurdu. ama, o kız aracılığı ile karşı cinse açık mektup bir nevi bu.

göbek hesabı yapmayan ve bir oturuşta bir koyunu yemesi yönüyle hoşlanılan erkekle kasıt, kızların öküzlerden hoşlandığı gerçeğine dair gizli bir itiraftır. evet kızlar. - akıllı olanlar size değil sözüm, siz çok minnoşsunuz- ama kabullenin ki öküz seviyorsunuz. erkek dediğin göbek hesabı yapmaz; böyle ensesi emre kınay gibi gezer ortalıkta. bu tabir ile bahsedilen erkeğin aynı zamanda hanzo olması da ilgi alanınıza giriyor. kadınlarla iletişim kurmasını beceremezse hele o zaman baldan tatlı oluyor. böylelikle kankalarınızla birlikte sevdiğiniz öküzcanı çekiştirme fırsatı doğuyor. aksi takdirde hayat çok sıradanlaşıyor. göğsünden kılları da fışkırmalı tabi. gömleğin üstten düğmelerini açmalı böyle, erkekliğinin sembolü olan testosteron ben buradayım demeli. aynı zamanda da tam bir futbol aşığı olmalı. çünkü, futbolu böylesine seven bir erkeğin aşkın gerçekten ne olduğunu bildiği kanısındasınız. biraz da karşı tarafta babayı bulma ihtiyacı var tabi. kabul edelim, türk babası da odundur çoğunlukla çünkü. o erkeğin aynı zamanda böyle ağır bir kokusu da var. kaç gündür yıkanmaması sayesinde kazandığı o koku kendisini daha da çekici kılıyor. adeta, çiftleşeceği dişi için ortamı işaretliyor buradan ben geçtim diye.

genellemelere bayılıyorum. 15 yıl sonrasında kocasının göbeğinden tiksineceği halde şu an göbekli olmayı dert etmeyen erkek arayan kıza bayıldığım kadar hem de.

3 confession:

Adsız | 12 Şubat 2011 23:30

elinde arabasının ruhsatı,anahtarı ve telefonuyla gözlerimde canlandı resmen çizdiğin erkek modeli. tiskindim bi an !

elalemneder | 13 Şubat 2011 00:31

ben istiyorum ki: hem bi oturuşta en büyük pizza üstüne de iki menü burger yesin hem de göbekli olmasın. nasıl ama? yine de hayvan seven kız grubuna giriyorsam amenna.

nk | 13 Şubat 2011 23:41

o herkesin arzuladığı yaşam formu herhalde galiba