2/27/2011

negatif secret yapıyorum


black swan' a en iyi filmi vermeyecekler biliyorum. neden derseniz çünkü ben çok istiyorum. -nina' nın içindeki siyah kuğu' nun ortaya çıkışının fiziksel değişimlerle de anlatılmasının adeta hastası oldum. aklımdan çıkmıyor.- zamanında da babel' in almasını çok istemiştim ama departed' a vermişlerdi. ama şimdi gidip de social network' e verirlerse de olmaz yani, neresinden baksan oscarlık bir film değil. black swan olmayacaksa bari king's speech alsın. öte yandan king's speech de güzel bir film olsa da; öyle 12 dalda ödül alacak kadar bir film gibi de gelmiyor bana. inception gibi dahiyane bir filmin böylesine göz ardı edildiği bir tören için, çok da fazla kafa patlatmaya gerek yok aslında.

1 confession:

Adsız | 27 Şubat 2011 23:21

evet nazımcım, bu sene colin firth ve natalie portman ve de yer aldıkları filmler dışında ne yazık ki akıl karı adaylık yok gibi bir şey (birde yabancı filmler, özellikle dogtooth'u tavsiye ederim). aslında bu seneyi ignore etsek bile olacak yani =)

lakin heyecanım tavan, gönül ferman dinlemez..günü gelecek natalie kızına; "ben sana hamile iken oscar" almıştım diyecek..işte bizde bu ana tanıklık edeceğiz bu akşam...