6/22/2011

karma's a bitch


-odamın içinde günlerdir takılan sinek, manyak mısın oğlum? binsene çeşmeye giden bir otobüse ertesi gün de olsana ılıca' da muhteşem bir yaz akşamında.

-çitlenmiş bir çekirdeğin içini kaybetmek mi daha çok üzüyor yoksa; içindeki o mükemmel kısmı kolay yenmek üzere hafif yarık olması gereken ama açılmamış olan antep fıstığı mı daha çok üzüyor bilemiyorum. üzülüyorum.

-kupanın içinde kaybolan çay kaşıkları. kitap yazarsam adını böyle koyacağım, kitabın içeriği de bir dinazorun anıları' ndan bile sıkıntı olacak tahmin ettiğiniz üzere.

-mezuniyet kıyafeti alışverişinde -sakız gibi uzayan konu-
  .nerede giyeceksiniz bu takımı efendim?
  .mezuniyette
  .ne mezuniyeti? lise mi?
  .(yok gaari boncuk) ilkokul
böyle bir diyalog yaşadım.

-athena' nın pis albümü çok güzel. o eski vıcı vıcı athena gitmiş. olgun athena gelmiş.. london yaramış.

-internetim kotasız. bu yüzden herhangi bir şey download etmezse ölür hastalığına yakalanmış gibiyim. illa bir şey indirilecek. herhangi bir şey.

-bulaşık selesinden, kuruduğuna emin olmak için yeterli süre geçtikten sonra, aldığım eşyadan hala su akıyorsa -damlamanın birkaç adım fazlası- biraz tedirgin oluyorum. amaaan, tek derdim bu olsun değil mi?!

-sevgiler bilöğghh.

4 confession:

Adsız | 22 Haziran 2011 01:44

mezuniyet diyaloğu aşmış kesinlikle, hiç güleceğim yoktu! ahaha :D

astroboy * | 22 Haziran 2011 02:14

tumblr'i kapatmissin nk. bi de bunca senedir ayni okuldayiz, mezun oldun hala tanisamadik bak.

nk | 22 Haziran 2011 02:26

@esra, sonrasında da küçülüp cebine girdim :)

@astroboy
yeni bir kişisel site için emek vermek zor geldi diyeyim. bir de zaten fazlasıyla zaman geçiriyorum nette, bir de ayağıma onun dolanması - ki adeta bir dipsiz derya - işime gelmedi.

ben taşkışla' yı çok verimli kullanamadım be dostum, aslında çok istedim/isterim ama nasıl denk gelsek bilemedim. nisan da yardımcı olmadı. evet tüm suç nisan'ınmış. istersen anytime diyorum bir de :]

astroboy * | 24 Haziran 2011 19:10

enitaym may frend.