6/12/2011

gülbenergeniz.biz


-fakat o pusulanın o zarfa sığabilmesini beklemeleri? bir de mesleğim icabı çok güzel yerleştirmem lazım, en güzel benim yerleştirmem lazım hım hım derken sonunda kendimi yaba gibi katlanmak zorunda kalmış ve bunun sonucunda hunharca kabarmış bir zarfla buldum.

-facebook' ta dil bilgisi kurallarını CAPS LOCK açık bir halde çatır çatır çiğneyip, sonunda öpen insana akraba denir. bebiştir orası ayrı.


- bir tane ilkokul arkadaşım var. bir yerlerden de çok uzaktan akrabamız. benim tüm ailem bu kızı o kadar çok beğeniyor ki; ben gitsem gel SELMA mutlu, kadirşinas bir yuva kuralım desem bizimkiler dünyanın en mutlu insanı olacaklar. hayır ben o kızı nasıl tanıyorum bir de bana onu sorun. ön yargımı yıkmak zor. şimdi öğretmen de olmuş - türk ailesi normlarına göre en ama en ideal hanım mesleği- 3 ay da tatilleri var, çok da güzel. daha ne olsun? bunun karşısında ben de hı öyle mi tamam o zaman ehe diye gidip kıza açılıyormuşum değil mi? hatta bir kuzenim(kız) o kadar abarttı ki mevzuyu, arada benim profilimden girip kızın fotoğraflarına bakalım istiyor.

- bir öğretmeni çileden çıkarmak istiyorsanız ona öğretmenlerin 3 ay tatilleri var diyin. %100 çalışıyor.


- geçenlerde twitter' da, bir gün gülbenergen' i takip edersem beni vurun yazmıştım. günler sonra tesadüfi bir şekilde buna alakasız birinden şöyle bir cevap geldi. "milleti uğraştırma git intihar et gülbende kurtulsun."  fakat bebeğim bu ne hırçınlık bu ne hırpanilik? orada ben saçma sapan bir geyik yapmışım bunu anlayamayacak kadar gözün kapalı mı seviyorsun gülben' i. bu kadar mı kop gel günahlarından demişsin. yalnız bilmediğin bir şey var ki, sen gülbende kurtulsun' daki de' yi ayrı yazmadığın için ben seni zaten ciddiye alamıyorum. ben de bu hususta çok hassasım onu ne yapacağız?

-cuma günü kuruçeşme' de durakta bekliyorduk. yanımıza salyası sakalına akmış bir amca ve köpeği yanaştı. dlkdlfş cfşvc şl? dedi. efendim? dedim. burası asfdpcvlşcv gider mi? dedi. nereye? deyince; burası türkiye' ye gider mi? dedi. evet gider amca dedim. nasıl gitcem? dedi. mavi ekran verdim. ok fayn öptüms canıms bays dedi gitti. yok yok öyle yürüdü gitti.

-bu arada belki saçma gelir size bilmiyorum ama blog kondisyonu diye bir şey var resmen. ne kadar süre yazmazsan köreliyorsun gibi bir şey oluyor. bu açıklamayı da ilgi ve merakla bekleyen bebeksi arkadaşlar için yapma gereği duydum.

-bir de ben mezun oldum. ehe. resmi olarak işsizim ve mutluyum.

2 confession:

Wicked_Stardust | 13 Haziran 2011 17:03

mezuniyet icin kutlarim. bu yaz gez toz. sonra bakarsin is. akraba tavsiyesi bu da bi nevi. ha bir de askerlik var tabi. kolay gelsin.

nk | 15 Haziran 2011 01:07

tatil <3