2/22/2011

aramaya inanmıyorum; ama bir google var


"de ki; biz size google'ı yalnızca işinizi kolaylaştıracak aramalar yapmanız için yollamadık mı? onlar ki hala bir arama motorundan seks elde edebileceğine inanıyorsa, onların halleri pel-perişandır"

en sevdiğim blog klişesi, arama motorlarında bir şeyler aratarak tesadüfen bloga girmiş insanların ne tip aramalar yapmış olduklarının irdelendiği yazılar. ben de bir baktım; ortaya mükemmel malzeme çıktı. gelelim konu başlıklarımıza;

1-ricky martin gay mi? 
çok rica edeceğim. iki yılda dört yüz küsur şey yazmışım. bir ricky martin'in gay olmasıdır almış başını gidiyor. bana da yazık değil mi?! yurdum bu konuda çok hassas, kitleler bu konuda bir cevaba çok açlar. halbuki ben sadece demiştim ki; yeni mi öğreniyorsunuz ki bu durumu? adamcağız, kendi sitesinde yazılı açıklamada bulundu. biz ülkecek kabullenemedik bu durumu. neredeyse her gün ricky martin gay mi? o.0 aratması yapılıyor. son olarak samsundan birisi merak etmişti, bu açıklamayı tüm tedirginliği gidermek için yapıyorum. evet, ricky martin gay.
başbakan olursam, erkeklerin eşofman altı ile sokakta gezmelerini yasaklamaktan başka; herkese sevişmeyi zorunlu hale de getireceğim. bu birikmişlik nereye kadar

2-tarkan gaymi
-ön not-  soru anlamına gelen mi ayrı yazılır.


gel de en üstte dediğim şeye üzülme. sokaktaki kadın osuruğunu fark eden adamın çocukluğunu bile irdeledim neredeyse ama en çok referans alınan kısım gay'lik. ayrıca ben ne zaman tarkan' ın cinsel yönelimi konusunda bir şey yazdım onu da ayrı bir merak ediyorum. bu konuda sizi aydınlatamayacağım cicişler, zira net bir bilgimiz yok. bazı kaynaklarda kendisinin gay olmadığını; yalnızca hormonları fazla çalışan bir kız olduğunu okumuştum ama bilmiyorum bu sizi tatmin eder mi?!

3-şebnem dönmez bıyık
bu konuda ben de çok hassasım. bizim sabah şekerimiz, güzeller güzeli bir kadın bıyık bırakıp çıkınca piyasaya hepimiz bir titredik. üstelik bu hususta pek görsel de yer almıyor nette. diziden de apar topar kayboldu, netteki tüm görselleri de toplattırdı sanırsam hatasının farkına varıp.

4-erkekler ne tür vajinadan hoşlanır
işte bunu aradığın yer gerçekten benim bilöğgh' üm değil. zevk var zevk var yani. ayrıca buradan öğrensen ne yapacaksın ki, estetik operasyon mu geçireceksin. ama yine de bana sorarsan derim ki, önemli olan senin bütün bir konsept olarak nasıl bir kadın olduğundur. orasını dert et, gerisini boşver. gerisini dert eden adamdan da götüm götüm uzaklaş.

5-doğan seleks
saçma sapan bir çocukluk anımı yazdığım yazı eminim ki çok farklı arayıcılar sayesinde bu denli popüler olmuş. size aradığınızı veremedim böbüyüm, benim tek derdim çocukken arkadaşımın onun doğan es-el-iks diye okunduğunu kabullenmemesiydi.

6-esra erolun edaya hazırladığı nişan
evet, bir meditasyon aracı olarak esra erol izlediğim zamanlar olduğu doğru fakat; birisinin nişanı hakkında detaylı blog yazısı yazacak kadar delirmedim henüz. esra erol facefan' a alalım sizi.

7-suat suna
ben bu aramayı yapanın suat suna' nın kendisi olduğuna inanıyorum. çünkü kim niye aratsın ki bu adamı? yavrum bakalım ne çıkacak diye yurdum en sıradan insanın bile yaptığı ad soyad kendini aratıp bakma konumuna gelmiş. ne yapalım be suatcığım kimisi keman çalıyor vivaldi oluyor; kimisi de o lelli diye şarkı yapıyor.

8-şhakiranın ailesi resimleri
-altarnatif arama: shakira loco loco anlam- evet ablamız ikilemeli şarkı yapmaya and içmiş gibi takılıyor.
şükran'la meryem' in etkisi bu hala bak.

9-latince öğrenecektim yatınca öğrenemedim
valla ben de paso dizi izliyorum kardeş, napçan?! hayat.

10-kadın osurukları
dinleyip dinleyip tahrik mi olucan hayvannn !


al, bu da senden.

11- http://nyaziyor.blogspot.com
müsadenizle gurur duyuyorum :]

küçük ipucu: google reader, birçok siteyi takip etmek ve bir sürü blogu rahatça okuyabilmenin en güzel ve kolay yolu.

0 confession: