1/12/2010

after


önsöz: bu yazıda kendi deneyimlerimi paylaşıp, ben neler yaşadım oğlum imajı çizmek amacında değilim. haydi bunun bilincinde okuyoruz şimdi hep beraber.

internette amaçsızca gezerken şöyle bir şeye denk geldim; burca göre seks sonrası kurulan ilk cümleler. bence böyle bir şeyin istatistiğini çıkarmak fantastik baya.

oğlak: bana kartını versene…
kova : artık ellerini çözeyim mi?
balık : canım çok iyiydinnnnn
koç: hadi , bi daha
boğa : ben acıktım pizza söyliyelim
ikizler : kumanda nerede?
yengeç : ne zaman evleneceğiz?
aslan: itiraf et harikaydım değil mi evet harikaydım?
başak: kalk kalk..!! çarşafları hemen yıkamam lazım.
terazi: sen mutlu olduysan ben de çok mutlu oldum hayatım. önemli olan sensin
akrep: hadi şimdi de çatıda yapalım…
yay: ben seni ararım .. sen sakın beni arama

öncelikle şunu söylemek istiyorum ki artık bu yengeç burcuna uygulanan zulüm kalksın bitsin. yengeçler illa ki salya sümük duygusal insanlar değillerdir. seks sonrası kurulan ilk cümle hadi evlenelim mi olur ya?! burdan yetkililere sesleniyorum, yengeçler de normal insanlardır. oğlak burcunun derdini çözemedim, kart derken bir daha görüşelimi ima etmiyor heralde; ama diğer yandan da direk kredi kartını isteyecek kadar da hayvan olunamaz. kovaların bu kadar fantastik insanlar olduklarını bilmezdim baya bir şaşırdım. ikizler burcu zaten bir gitsin kumanda nerdeymiş kendi bokunda boğulsun inşallah. töbe yareppim ne tuhaf insanlarsınız. bunu sadece bu cümleden söylemiyorum, normal hayattan deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum. (bu cümlenin alt metni ben sürekli sevişiyorum hatta sürekli dengesiz ikizler burcu insanlarıyla sevişiyorum hiç değildir.) çocuğunuzun doğumunu ayarlayın da ikizler burcu olmasın hata kaza. burdan, ayaklanacak tüm ikizler burcu insanlarını öperim. başak burcunun davranışı bana tanıdığım bir kovayı hatırlatmadı değil. belki onu söylemek için işin bitmesini bile bekleyemeyebilir. öyle diyeyim. aslana da balık müstahakmış burdan onu gözlemleyebiliyoruz.

1 confession:

Cansu | 12 Ocak 2010 19:10

bence yengeç burcunda yazanı balık burcuna atsınlar ve evet yengeç burcunu da rahat bıraksınlar.